Cautare

4075 de rezultate pentru "bnp gramada gheorghe" (2.83 secunde)
O alta banca ce si-a exprimat interesul pentru preluarea BCR este BNP Paribas Franta, care are active de peste 905 miliarde de euro si care a achizitionat in Romania societatea de credite de consum Credisson.
BNP Paribas Franta avea active de 905,9 miliarde de euro si un profit net inainte de impozitare de 6,9 miliarde de euro la finele anului 2004.
Astfel, in cursa pentru preluarea BCR au mai ramas Fortis, Banco Comercial Portugues, Banca Nationala a Greciei, Banca Intesa, Deutsche Bank AG, Erste Bank AG, Dexia, KBC, BNP Paribas si ABN AMRO.
Zece investitori au fost inclusi pe lista restrinsa pentru privatizarea Bancii Comerciale Romane (BCR) si anume Fortis, Banco Comercial Portugues, Banca Nationala a Greciei, Banca Intesa, Deutsche Bank AG, Erste Bank AG, Dexia, KBC, BNP Paribas si ABN Amro, a anuntat Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului.
De pilda, printre cei care s-au inscris in cursa se numara Deutsche Bank, austriecii de la Erste Bank, portughezii de la Banco Comercial Portugues, Banca Nationala a Greciei, KBC ori BNP Paribas.
Printre cei care s-au inscris in cursa se numara Deutsche Bank, austriecii de la Erste Bank, portughezii de la Banco Comercial Portugues, Banca Nationala a Greciei, KBC si BNP Paribas.
In cursa pentru preluarea BCR se numara Fortis, Banco Comercial Portugues, Banca Nationala a Greciei, Banca Intesa, Deutsche Bank AG, Erste Bank AG, Dexia, KBC si BNP Paribas.
Astfel, in competitia pentru achizitionarea a 61,88% din actiunile BCR s-au inscris Fortis, Banco Comercial Portugues, Banca Nationala a Greciei, Banca Intesa, Deutsche Bank, Erste Bank, Dexia, KBC si BNP Paribas.
insa restul participantilor, precum Deutsche Bank, BNP-Paribas, Fortis, Dexia si Banco Comercial Portugues sint relativ nou veniti pe piata est-europeana.
Celelalte banci care au depus oferte pentru preluarea BCR au fost Dexia, BNP Paribas, Deutsche Bank, Banca Nationala a Greciei si Banca Intesa.
in total, sapte banci au depus oferte financiare la BCR - Deutsche Bank, Banca Intesa, BNP Paribas, Dexia, grecii de la NBG, Millennium BCP si Erste Bank.
Potrivit Mediafax, printre companiile din domeniul financiar si investitional care au inaintat scrisori se regasesc nume mari precum JP Morgan, Goldman Sachs, Merrill Lynch, Credit Suisse, BNP Paribas, HBSC, Union Bancaire Privée, Erste Sparinvest, ABN Amro, Société Générale Asset Management, EPIC - European Privatization & Investment Corporation si Deutsche Asset Management.
Ofertantii sunt Siomax Targu Jiu, Casa de Insolventa Transilvania Cluj Napoca, Musat si Asociatii Casa de Insolventa Bucuresti, Consultor Active Bucuresti, Maestro Constanta, Casa de Insolventa Moldova Iasi, BNP Consult Craiova si RVA Insolvency Specialists Bucuresti.
Bancile HSBC, Credit Suisse si Deutsche Bank nu mai au deloc relatii cu Iranul, iar Commerzbank si BNP-Paribas si-au redus masiv schimburile cu aceasta tara.
Alte doua banci din UE (Depfa Bank si BNP Paribas Lease Group) au notificat BNR ca vor sa deschida sucursale in Romania in acest an.
- din Romania si Bulgaria), care s-au bazat in mare masura pe cresterea pietei imprumuturilor pentru a-si finanta expansiunea", potrivit unui raport al bancii franceze BNP Paribas.
Desi turbulentele internationale au efecte globale, fundamentele relativ stabile ale pietei imobiliare locale ofera inca oportunitati de investitii in Bucuresti", se arata intr-un raport privind piata investitiilor din Europa in trimestrul al treilea realizat de compania de consultanta imobiliara Atisreal, parte a grupului francez BNP Paribas.
Unul dintre cei mai castigati a fost celebrul BNP Consult Craiova, care a perceput insa onorarii de 10% si a avut incasari de 40 de milioane de lei, comisionul oprit fiind de patru milioane de lei.
Printre vorbitorii la conferinta se numara Jacques de Larosière, presedinte al grupului de experti de inalt nivel privind monitorizarea financiara in Uniunea Europeana, presedinte al Comitetului Strategic al Trezoreriei Franceze si consilier al BNP Paribas, Anders Borg, ministrul de finante al Suediei, Fernando Teixeira dos Santos, ministrul de finante al Portugaliei si Vladimír Špidla, comisar european responsabil cu portofoliul ocuparii fortei de munca, afacerilor sociale si egalitatii de sanse.
Mai prudenti au devenit si reprezentantii Cetelem, companie specializata in acordarea de credite de consum, controlata de francezii de la BNP Paribas.
google-analytics.com